Guvernul dă undă verde – Milioane de soferii sunt supărați pe acest proiect lege

Guvernul semafoarelor dă peste cap legislația rutieră!

Miercuri, cabinetul a adoptat un nou regulament de circulație rutieră – și este unul dur pentru automobiliști. În viitor, restricțiile de circulație (de exemplu, limitele de viteză) vor fi impuse exclusiv din motive de protecție a mediului, a climei și a sănătății. Decizia aparține municipalităților.

Orașele și municipalitățile pot decide, de exemplu, asupra unor benzi speciale pentru autobuze și a mai multor piste pentru bicicliști sau a unor măsuri de calmare a traficului. În viitor, acestea vor putea comanda și mai ușor străzi de joacă, limitatoare de viteză sau trotuare.

Mașinile vor putea circula atunci cu viteza maximă de mers pe jos.

Și: ar trebui să fie mai ușor de aplicat limitele de viteză de 30 km/h – la școli, grădinițe, treceri de pietoni, dar și pe porțiuni de drum de până la 500 de metri între două limite de viteză de 30 km/h. Pentru șoferi, asta înseamnă și mai des: Luat piciorul de pe accelerație!

Obiectivul din spatele Auto-Brems-Gesetz: legislația rutieră urmează să fie transformată dintr-o “lege de siguranță și reglementare într-o lege de control al mediului sau de proiectare”. Astfel, automobiliștii vor trebui să se alinieze!

Sosirea rapidă ar trebui să fie doar un aspect secundar în viitor. Modificarea legii prevede: “Siguranța traficului și rapiditatea trebuie să fie luate în continuare în considerare, dar nu mai sunt singurii factori decisivi.

SPD, Verzii și FDP au înscris amendamentul la legea privind circulația rutieră în acordul de coaliție. Legea a fost pusă în aplicare de ministerele Transporturilor, Economiei și Mediului. Bundesrat va discuta legea pe 24 noiembrie. Aceasta trebuie să fie aprobată pentru a deveni valabilă.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu