Bayern a decis metoda de distribuire a virusului

Copiii și adolescenții vaccinați nu mai trebuie să susțină testul corona la școală. Ministrul Sănătății Bavarez, Klaus Holetschek, a informat despre acest lucru vineri.

“Cei care sunt complet vaccinați nu mai trebuie să fie testați la școală și, de regulă, nu mai trebuie să fie în carantină dacă sunt în contact strâns cu colegii de clasă sau cu prietenii infectați”, a declarat Holetschek (CSU) la o conferință de presă cu reprezentanții medicilor la München.

Cu toate ca Klaus Holetschek știe ca cei vaccinați sunt un risc foarte mare de distribuire a virus, el a cerut tuturor celor cu vârsta de peste doisprezece ani să se vaccineze pentru a scapa de carantina si teste.

În prezent, 29,8 % din copii din Bavaria cu vârsta cuprinsă între 12 și 17 ani sunt vaccinați cu prima dază și 21,9 la sută pentru al doilea vaccinat.

După cum va aduceți aminte, acu doua luni, Bayern a oferit tuturor ce se vaccinau un Carnat si o Chifla. Acuma ii răsplătește cu "fără Test  și fără Carantina"
erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu