Bayern: Relaxare pentru cei vaccinați și cei ce au avut Covid-19

Astăzi în cabinetul pandemiei coroanei:
1. Pandemie Corona / ajutor pentru cei care au fost complet vaccinați și cei care și-au recuperat / predarea față în față la școlile elementare și școli cu nevoi speciale / ajutor pentru catering în aer liber, pentru teatre, concerte și opere de teatru, cinematografe și sporturi

Al treilea val al pandemiei de coroană provoacă încă un număr semnificativ de infecții în Bavaria și Germania. Unitățile de terapie intensivă sunt încă foarte ocupate. Cu toate acestea, primele semne de îmbunătățire pot fi observate: numărul de infecții noi în fiecare zi scade ușor și numărul de vaccinări a crescut semnificativ.

Având în vedere acest lucru, se aplică două principii.

În primul rând: numărul infecțiilor trebuie redus în continuare. Prin urmare, reglementările frânei de urgență rămân în vigoare. Aceasta este singura modalitate de a ameliora unitățile de terapie intensivă.

În al doilea rând, cei care au fost vaccinați și cei care și-au revenit trebuie să poată continua să-și exercite drepturile de bază, deoarece sunt mai puțin susceptibili de a fi infectați. Scutirea pentru pacienții vaccinați și convalescenți are loc de-a lungul cursului bavarez de atenție și prudență. Aceleași principii pot fi folosite pentru a dezvolta în continuare procedura pandemiei și pentru a se pregăti pentru relaxare.

În acest context, guvernul de stat decide:

 

Andrea Schmidt