Centru DIGITAL de Testare “Antigen” online – Sigur, Acasa, sub supraveghere video

Un certificat oficial pentru un test corona rapid fara a iesi din casa, fara probleme de programare si fara sa stai la coada in fata centrului de testare, cabinetului medicului sau farmaciei? Sună aproape prea frumos pentru a fi adevărat. Cu toate acestea, erichmocanuTV va ofera Certificatul Digitale de Test Antigen prin Skype.

https://preprod.erichmocanu.tv/produkt/corona-test-rapid-antigen-pe-video/

Pentru a face acest lucru, pur și simplu cumpărați un test rapid aprobat de Institutul Federal pentru Medicamente și Dispozitive Medicale și rezervați o programare dorită online. În unele cazuri, testele aprobate pot fi comandate și direct de la furnizorii centrelor digitale de testare.

Cum să rulați testul rapid

Utilizatorii efectuează autotestul la ora convenită acasă. Personalul pregătit din punct de vedere medical însoțește autotestarea în direct prin video – prin Skype.

ATENTIE, tot Testul va fi inregistrat si tinut 6 luni la Arhiva. Dupa 6 luni, va fi sters.

Pentru a va programa, apăsați aici: Test Antigen Online pe Skype

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu