Comerțul de încălțăminte din Bavaria exclus de la regula 2G

Potrivit Ordonanței Corona, magazinele de încălțăminte fac parte din aprovizionarea de bază

Comerțul cu încălțăminte din Bavaria este scutit de regula 2G în comerțul cu amănuntul și poate continua să se deschidă fără restricții. Grupul ANWR subliniază acest lucru. Ordonanța de modificare a a cincisprezecea Ordonanță bavareză privind măsurile de protecție a infecțiilor din 3 decembrie 2021 include în mod explicit magazinele de încălțăminte în lista magazinelor care servesc la satisfacerea nevoilor zilnice.

Prin această decizie, Ministerul de Stat Bavarez pentru Sănătate și Îngrijire ia în considerare decizia Tribunalului Administrativ Bavarez din 31 martie 2021, care a fost adusă printr-un proces al Grupului ANWR.

„Acesta este confirmarea reînnoită a cererii noastre și un semn clar pentru industria noastră în importanta perioadă pre-Crăciun”, spune Fritz Terbuyken, CEO al Grupului ANWR. „Prin aceasta, guvernul statului bavarez manifestă evaluarea comerciantului cu amănuntul de pantofi ca furnizor de bază și îl pune pe picior de egalitate cu comerțul alimentar, farmacii, farmacii, librării și florării”.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu