Danemarca elimină toate măsurile corona

Danemarca pune capăt măsurilor, în ciuda numărului în creștere.

Deși există discuții aprinse despre relaxare în această țară , Danemarca și-a luat decizia. Corona nu ar mai trebui considerată o amenințare pentru societate. Toate restricțiile corona urmează să fie ridicate până la sfârșitul lunii. Țara face astfel un pas riscant: cu o incidență de 4.890, statul scandinav este considerat punctul fierbinte al corona Europei. Situația în spitale este stabilă, iar rata de vaccinare este mare. Experții se referă și la cursul mai blând de la Omikron.

Purtarea mastii a fost o data!

Aceasta înseamnă că cerința de mască în interior și regula 3G la evenimente ar putea expira la sfârșitul lunii ianuarie. Reglementările de testare și de carantină la intrare ar trebui să rămână în vigoare. Planul premierului Mette Frederiksen nu a fost încă confirmat oficial.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu