Teste pentru Testarea Acasa disponibile în Austria Superioară de săptămâna viitoare

Revenirea la testarea de acasa a devenit lege. Din 21 ianuarie, acestea vor fi din nou valabile ca dovadă 3G. Într-un prim pas, statul Austria Superioară livrează orașelor și municipalităților 3 milioane de teste antigene cu coduri QR, urmând să urmeze alte 3 milioane. Testele ar trebui să fie disponibile la începutul săptămânii viitoare.

Haosul testelor PCR din Austria Superioară nu se termină niciodată, laboratoarele sunt supraîncărcate. Testele din camera de zi ar trebui acum să remedieze situația. Începând de săptămâna viitoare, se pot ridica cinci bucăți per gospodărie. Totuși, nu mai în farmacii, ci în oficiile municipale sau în magistratul respectiv. Câte teste primește o municipalitate depinde de numărul de locuitori.

Platformă de testare online începând de mâine

Înregistrarea și executarea testelor se desfășoară în mod obișnuit prin https: // selbsttest.ooe.gv.at/register . Platforma de testare va fi din nou armată mâine. Toți cei care mai au acasă teste antigen cu cod QR le pot folosi de vineri.

Linz

Oamenii din Linz pot ridica teste de antigen din magazinul pop-up de pe Innovationshauptplatz (colțul Pfarrgasse/Hauptplatz) în zilele lucrătoare între orele 8:00 și 16:00 – atâta timp cât cota este suficientă. Un kit de testare constând din cinci teste de antigen este distribuit pe gospodărie și săptămână. Toate informațiile: https://www.linz.at/coronavirus.php

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu