În 2022, aceste schimbări vor afecta toți minijoberii și angajatorii acestora!

Chiar la începutul lui 1 ianuarie, noul an a adus schimbări demne de remarcat pentru toți minijoberii și angajatorii acestora. Puteți citi despre ele aici. Există vești bune pentru angajați, deoarece salariile cresc. Pe de altă parte, angajatorii au câteva obligații importante.

Iată ceea ce ar trebui să țină cont de minijobserii și angajatorii: Schimbări în 2022
Se schimbă multe în zona mini-job, așa cum a raportat deja merkur.de cu referire la o postare pe blog a sediului mini-job. Pentru o mai bună claritate, împărțim modificările în modificările care afectează angajații – în acest caz, aceasta include toți angajații de 450 de euro și toți angajații pe termen scurt a căror angajare nu depășește trei luni – și modificările care se ocupă cu Angajatorii: trebuie să a face cu interiorul.

Modificări la mini job 2022: Ce ar trebui să știe angajatorii

Vor fi niște documente pentru angajatori în acest an. Acum nu trebuie doar să trimiteți digital numărul de taxe, ci și numărul de identificare fiscală al mini-jobberilor comerciali către mini-job center. În plus, aceștia sunt obligați să prezinte dovada asigurării de sănătate pentru angajații pe termen scurt la înregistrarea la asigurările sociale. Aceasta poate fi sub forma unui certificat de la asigurările de sănătate statutare sau private ale angajatului, de exemplu. Cu toate acestea, o copie a cardului de asigurare poate fi suficientă.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu