Politist îi trimite pe cei care doresc să fie vaccinați, acasa

Oamenii care așteptau în fața stației mobile de vaccinare de la primăria din Viechtach au făcut o observație neobișnuită. În jurul orei 10, polițiștii au primit un mesaj că un polițist în uniformă le-a sfătuit pe cei care așteptă să respecte distanțele minime.

În cursul următor, el a trimis și câțiva oameni care așteptau la coadă pentru vaccinarea corona. O doamnă în vârstă a reclamat ulterior echipei de vaccinare această practică.

Deocamdată nu a fost clarificat dacă cel care purta uniforma era un adevărat polițist. În orice caz, nu vine de la secția de poliție Viechtach.

Aceasta pentru că solicită tuturor persoanelor care au făcut observații între orele 9.30 și 10.00 să ne contacteze imediat telefonic; numărul este 09942 / 9404-0.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu