„Sunteți aici în țara noastră”: angajații Kaufland îi dau afară pe indieni din magazin

Când au vrut să returneze lapte expirat, doi indieni sunt aruncați dintr-o sucursală Kaufland din Magdeburg – însoțiți de cuvinte rasiste. 

După un presupus incident rasist într-o sucursală din Magdeburg Kaufland, grupul a anunțat că va investiga incidentul.

Ce s-a întâmplat? În Kaufland din Magdeburg, doi clienți au raportat miercuri seară ca laptele cumparat in cursul zilei este expirat și ca după ce au băut, li s-a făcut rău.

Incident rasist la Kaufland: indienii sunt aruncați din magazin

Așa a scris unul dintre cei afectați pe Twitter . Srruthi Lekha, originară din India , a abordat angajații cu un prieten indian despre laptele acru și a cerut despăgubiri. Responsabilii au discutat pe scurt și apoi le-au oferit celor doi indieni 30 de euro.

Dar înainte să poată accepta oferta, cei doi au fost în cele din urmă dați afară. Li s-a spus că sunt aici, în Germania („sunteți aici în țara noastră” se presupune că s-ar fi spus) și că nu va exista nicio compensație pentru ei. Ar trebui să angajezi un avocat. Nici laptele nu li s-a dat înapoi.

Videoclipul de pe Twitter arată expulzarea din filiala Kaufland

La urma urmei, serviciul de securitate și directorul sucursalei i-au împins nepoliticos pe cei doi din magazin. Acest lucru este dovedit și de un videoclip pe care Leka l-a postat pe Twitter. Videoclipul arată, de asemenea, cum însoțitorul lui Srruthi Lekha este împins din ramură. El a spus de mai multe ori serviciului de securitate: „Nu o atinge”, referindu-se evident la Srruthi Lekha.

Așa spune Kaufland despre incident

„Comportamentul a fost atât de rasist, am cerut doar rambursare”, a spus femeia într-un comunicat pe Twitter. De asemenea, angajații Kaufland s-au arătat necooperanți atunci când s-au confruntat cu o patrulă de poliție, continuă articolul.

Kaufland a răspuns deja acuzațiilor. Echipa de social media a scris: „Am fost iritați când am vazut videoclipul. Kaufland este colorat și divers, exact asta ne definește ca echipă. Suntem pentru diversitate, toleranță și deschidere. Condamnăm rasismul și discriminarea cât mai puternic posibil. termeni. Vom procesa imediat incidentele intern.”

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu