Nena își anulează întregul turneu pentru 2022

După ce Nena a fost criticată dur în repetate rânduri pentru declarațiile făcute la un concert din Berlin, cântăreața și-a anulat întregul turneu pentru 2022.

Nena Instagram

După ce ultimele sale spectacole au fost anulate în repetate rânduri, Nena (61 de ani) și-a anulat acum întregul turneu pentru 2022. Cântăreața a anunțat pe Instagram. “Nu vreau să bat câmpii. Turneul meu din 2022 nu va avea loc. Și nu o voi amâna a doua oară”, scrie ea la o fotografie alb-negru cu ea.

Nena: Fiecare ar trebui să fie liber să decidă “dacă se vaccinează sau nu”.
În luna iulie, Nena a provocat agitație cu unele declarații în timpul unui concert la Berlin.

Unii vizitatori de acolo nu au respectat regulile de distanță, după care cântăreața a spus, printre altele: “Fiecare este liber să decidă asta, la fel cum fiecare este liber să decidă dacă să fie vaccinat sau nu”. Numeroși organizatori s-au distanțat ulterior de muzician, iar mai multe spectacole au fost anulate.

Biletele vor fi rambursate
“Îmi mențin declarația: toți oamenii sunt bineveniți la un concert Nena”, abordează ea evenimentele recente în postare. “Aici, în țara noastră, lucrurile merg cu totul în altă direcție în acest moment, iar eu nu sunt de acord cu ea.” În încheiere, ea se adresează direct fanilor ei: “Abia aștept să ne reîntâlnim cu voi undeva și cândva – și o vom face! În libertate și iubire.” În consecință, biletele care au fost deja cumpărate pot fi returnate.

Acest articol a fost scris de (eee/spot)

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu