89 de ani grav rănit în Eching: mandat de arestare împotriva asistentului

După o tentativă de omor asupra unei femei de 89 de ani din Eching, în Bavaria de Jos (districtul Landshut), joi a fost emis un mandat de arestare împotriva asistentului.

Polonezul în vârstă de 33 de ani, despre care se spune că a rănit grav femeia săptămâna trecută, s-a predat poliției miercuri seară, după ce poliția și parchetul Landshut au căutat în presă suspectul.

Infirmierul este acuzat că a încercat să ucidă o femeie de 89 de ani pe 2 decembrie. Bătrânul a suferit răni grave, inclusiv răni la cap. Tânăra de 33 de ani o îngrijește pe bătrână din august 2022 și locuia cu ea într-o proprietate. După crimă, inițial a fugit. El este acuzat de tentativă de omor.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu