Amazon Prime devine mai ieftin: Acești clienți plătesc doar jumătate

Mulți nu știu: clienții Amazon din Germania și Austria pot obține serviciul Prime mult mai ieftin. Pentru abonamentul lunar nu mai trebuie sa pui pe masa 7,99 euro, ci doar jumatate – adica 3,99 euro. Nici măcar nu trebuie să plătești nimic pentru prima lună.

Amazon Prime: Cei care au nevoie plătesc cu 50 la sută mai puțin

Cu Amazon Prime, se datorează efectiv 7,99 euro pe lună dacă clienții optează pentru abonamentul lunar. Mulți clienți s-ar putea să nu fie conștienți că este, de asemenea, semnificativ mai ieftin. Pe lângă reduceri pentru studenți și cursanți, Amazon oferă o altă opțiune de reducere. Acesta poate fi folosit de persoanele cu permis social sau de familie . Reducerea se aplică și în cazul în care nu există obligația de a plăti o taxă de difuzare.

Potrivit Amazon, oferta mai ieftină este disponibilă doar pentru clienții cu domiciliul în Germania sau Austria. Acestea pot fi verificate și pot începe cu o perioadă gratuită care se întinde pe 30 de zile. Este suficientă o notificare curentă de scutire de la taxa de difuzare . Alternativ, se poate depune un permis social de la oraș. Amazon listează aproximativ 50 de orașe în acest context. Verificarea trebuie efectuată din nou după douăsprezece luni.

Este important de menționat că reducerea se acordă doar la abonamentul lunar – și nu la abonamentul anual. Cu abonamentul lunar redus, sunt costuri totale de 47,88 euro pe an. Abonamentul anual standard este de 69 de euro . În comparație, se realizează o economie de 21,12 euro pe an.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu