Arhiva erichmocanu.tv – CC-BY 4.0 

Comparați asistența rutieră – ADAC, AVD, ACE, etc.

Prin Compararea asistenței rutiere dorim să vă oferim o platformă obiectivă pentru compararea furnizorilor de asistență rutieră din Germania. ADAC și îngerii săi galbeni sunt bineînțeles cunoscuți de toată lumea, iar o mare parte dintre automobiliștii germani sunt membri ai ADAC.

Cu toate acestea, observăm o concurență din ce în ce mai mare cu alternative adesea mai ieftine în domeniul asistenței rutiere, atât din partea altor cluburi auto, cât și din partea certificatelor de protecție a autovehiculelor și a garanțiilor de mobilitate ale producătorilor. Diferențele sunt mari!

De ce să comparați serviciile de avarie?

O comparație a diferitelor servicii de asistență poate fi utilă, deoarece prețurile variază foarte mult în funcție de acoperirea dorită (în interiorul sau în afara Germaniei, mașină închiriată din fața ușii sau doar la 50 km de la locul de reședință, partenerul sau copiii adulți asigurați, etc.).

Pe această pagină veți găsi doar servicii de depanare care NU necesită o asigurare auto de la același furnizor. În afară de cluburile auto germane, veți vedea, prin urmare, și ARAG TOP Schutzbrief. Aceasta nu este legată de o poliță de asigurare auto și poate fi comparată bine cu serviciile cluburilor.

Asistență rutieră ieftină sau un raport preț/performanță perfect?

Majoritatea automobiliștilor doresc o protecție pe termen lung în cazul unei defecțiuni auto și rareori se schimbă. Cu toate acestea, puteți economisi o mulțime de bani făcând o simplă comparație pe Pannenhilfevergleich.de.

Puteți obține servicii de bază de asistență în caz de avarie și accident pentru doar 28 de euro pe an. Cu o scrisoare de acoperire auto de la compania de asigurări sau cu garanția de mobilitate a producătorului (pentru mașinile noi), prețul este de aproximativ 0 până la 10 euro pe an.

Cu toate acestea, va trebui să renunțați atunci și la numeroase servicii. De exemplu, închirierea unei mașini este adesea disponibilă după o defecțiune sau un accident doar dacă vă aflați la cel puțin 50 km de casă, sau prestațiile sunt în general valabile doar în Germania, doar o dată pe an sau doar pentru vehiculul asigurat.

Mai mult decât asistență pentru avarii și accidente

Pe lângă serviciile complete de asistență în caz de avarie și accident, majoritatea tarifelor cluburilor auto includ și alte servicii care pot fi interesante în multe cazuri. Acestea includ, în primul rând, repatrierea medicală din străinătate, care este adesea inclusă chiar și în cazul călătoriilor fără mașină.

Cu toate acestea, subvențiile financiare pe care le oferă multe cluburi sunt, de asemenea, utile, de exemplu, în cazul deteriorării geamurilor, al mușcăturilor de jder sau al accidentelor provocate de animale sălbatice.

Compania

Comanda Online

Pret in €

EUROPA

GLOB

Comanda


54,00

Comanda


77,50

Comanda


69,00

Comanda


82,50

Comanda


79,00

Comanda


39,00

72,00

94,00

Comanda


109,00

Comanda


120,00

Comanda


58,00

Comanda


94,00

Comanda


28,00

Comanda


54,00

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu