Fetiță (10 ani) moartă în casa de copii – ceilalți copii sunt în continuare îngrijiți de instituție

O fetiță a fost găsită moartă într-o casă de copii din Wunsiedel. Procuratura presupune că este vorba despre o crimă. Ministrul bavarez al Familiei a vizitat joi unitatea.

Joi, ora 17.30: La două zile după moartea copilului de zece ani, ministrul bavarez al familiei, Ulrike Scharf (CSU), a vizitat casa de copii din Wunsiedel. Ea a lăudat instituția pentru modul în care s-a ocupat de copiii rămași după incident. Organismul responsabil a suplimentat imediat personalul. “Copiii au nevoie de protecție în mediul lor familiar, astfel încât să poată depăși situația împreună cu îngrijitorii lor”, a declarat Scharf. Majoritatea copiilor se află încă la fața locului, a adăugat ea. Mai mulți copii, care în prezent se află încă într-o activitate de vacanță, erau așteptați înapoi vineri.

Potrivit lui Scharf, unitatea are o reputație excelentă. Între timp, o comisie specială cu 40 de grupuri de lucru investighează pentru a clarifica contextul în cazul fetiței moarte.

Primele urme sunt analizate în paralel, potrivit unui comunicat de presă comun al sediului poliției din Franconia Superioară și al procuraturii din Hof.

În prezent, se efectuează interviuri și verificări extinse în mediul social al fetei ucise. De asemenea, sunt examinate toate persoanele care se aflau în clădire înainte și în momentul în care a fost găsit cadavrul. În prezent, nu există indicii că cineva ar fi avut acces neautorizat din exterior în clădire, a declarat el.

“Contrar informațiilor care circulă în mass-media, anchetatorii precizează că în prezent nu există nicio suspiciune concretă de comitere a unei infracțiuni împotriva uneia sau mai multor persoane. În consecință, nu există niciun suspect în arest. În plus, anchetatorii criminaliști nu pot confirma în acest moment speculațiile privind o posibilă infracțiune sexuală”, continuă acesta.

Fetiță găsită moartă în adăpost: Specialiștii descoperă semne de influență exterioară

Specialiștii au efectuat măsuri criminalistice extinse în întreaga unitate, a mai informat poliția din Franconia Superioară într-un comunicat de presă actual. Parchetul a dispus efectuarea imediată a unei examinări medico-legale a fetei și a unei autopsii pentru a determina în mod clar cauza morții.

Prima examinare, superficială, a indicat deja că fata a fost ucisă de altcineva. Cu alte cuvinte, cineva a atacat-o pe fată. Ancheta este acum în plină desfășurare.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu