Hitler & Co: suspiciune nazistă proastă în ofițerii de poliție germani

Un polițist în vârstă de 28 de ani din Germania a fost suspendat din serviciu. După cum raportează anchetatorii, bărbatul ar fi răspândit știri drastice.

Se spune că polițistul ar fi trimis poze cu Adolf Hitler și svastici în diferite grupuri de chat. Printre altele, este suspectat de incitare la ură, cercetează autoritățile.

Ofițer de poliție suspendat din funcție

Tânărul în vârstă de 28 de ani a fost suspendat din funcție, după cum au anunțat joi Biroul de poliție penală de stat din Baden-Württemberg și procurorul. De asemenea, vor fi inițiate proceduri disciplinare împotriva altor cinci ofițeri.

Potrivit autorităților, aceștia au confiscat telefoanele mobile ale suspecților și au verificat aproximativ 6.000 de grupuri de chat – în 13 dintre aceste grupuri au găsit conținut relevant din punct de vedere penal. Aproximativ 70 de ofițeri din zece sedii de poliție și unități de poliție au fost identificați până acum ca participanți la grupurile de chat. Este prezumția de nevinovăție. 

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu