O femeie din Munchen a fost prinsă de două ori într-o jumătate de oră fără permis de conducere

O patrulă civilă a poliției l-a verificat pe bărbatul de 41 de ani pe autostrada A8 spre Salzburg, în parcarea Seehamer See. Potrivit poliției, marți, s-a dovedit că de fapt nu avea voie să-și conducă mașina: i-a fost retras permisul de conducere pentru conducere sub influența alcoolului.

Partenerul ei, în vârstă de 38 de ani, a fost anunțat să o ia pe femeie. Oficialii l-au instruit că nu are voie să dea cheia mașinii partenerului său, întrucât aceasta nu deține permis de conducere. Asta părea să fi ajuns și la cuplu. Patrula poliției a continuat. Oficialii au fost însă nevoiți să treacă din nou de zona de odihnă Seehamer See pentru a intra pe autostradă – la jumătate de oră de la primul control, tânăra de 41 de ani a venit înspre ei – acum la volanul dubei partenerului ei. În spatele lui, bărbatul de 38 de ani a condus cu mașina femeii.

O femeie a condus autobuzul iubitului ei

Deși bărbatul încetase să-i dea femeii cheia de la mașină, acum trebuie să răspundă penal pentru că și-a ajutat prietena într-o altă infracțiune. Acesta a primit un al doilea anunț pentru conducere fără permis. Pentru ca cei doi să nu mai fie tentați, ofițerii le-au luat cheia mașinii. Incidentul s-a petrecut vineri.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu