Sursa: Bundespolizei -Spaimă pentru doi ucraineni: Datorită numeroșilor susținători, o fetiță de un an care a plecat singură din gara centrală din Munchen într-un tren a fost predată poliției federale din Freising și returnată părinților ei.

Părinții își uită fiica (1) în tren – dar există un final fericit

În timp ce o pereche de părinți se află încă pe peron, trenul lor închide ușile și pornește. Problema: fiica lor de un an este întinsă într-un cărucior în trenul care călătorește din gara principală din München spre Praga.

Un cuplu din Munchen și-a lăsat din greșeală fiica de un an în trenul spre Praga. În gara principală, femeia și bărbatul au coborât pentru scurt timp din tren pentru a da un telefon. “Dar apoi ușile s-au închis și trenul a pornit – fără părinți, dar cu copilul în cărucior”, a declarat miercuri un purtător de cuvânt al poliției federale.

Polițiștii federali anunțați de cuplu au aflat că următoarea oprire a trenului era la Freising, la o distanță de 30 de kilometri. Ei au informat poliția statală locală, care a luat copilul în custodie în gară.

Abia după 30 de kilometri părinții își pot ține din nou fiica în brațe
De asemenea, au contactat însoțitorul de tren, care a avut grijă de copil și de bagajele familiei. Un ofițer de poliție din Munchen, care călătorea cu familia, a ajutat, de asemenea, să aibă grijă de copil în timpul incidentului de marți.

Poliția federală a adus copilul și bagajele înapoi la Munchen, unde mama în vârstă de 34 de ani le-ar fi îmbrățișat fericită.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu