Arhiva erichmocanu.tv – CC-BY 4.0 

Pentru sărbătorile de toamnă: Fără S-Bahn sau trenuri spre aeroportul din München timp de trei săptămâni

Începând de joi, 19 octombrie, timp de aproape trei săptămâni, trenurile nu vor mai putea ajunge în gara Aeroportului din München – inițial doar noaptea, iar din 23 octombrie și ziua. Nici trenul S-Bahn și nici trenul regional din Regensburg nu vor circula până la aeroport.

În schimb, autobuzele vor circula la fiecare zece minute între parcul de vizitatori și aeroport, după cum a anunțat marți Deutsche Bahn. În perioada 19 octombrie – 21 noiembrie, vor avea loc modificări de orar și închideri de rute din cauza lucrărilor de construcție. “Inițial, vor fi afectate doar nopțile, dar din seara zilei de 23 octombrie vor exista, de asemenea, restricții pe timpul zilei pe liniile S1, S8 și RE 22 timp de aproximativ trei săptămâni”, a precizat compania.

“Stația aeroportului va fi atunci accesibilă doar cu autobuzul”. În consecință, acest lucru este valabil și în timpul vacanței de toamnă, care în Bavaria durează între 30 octombrie și 3 noiembrie în 2023.

Calea ferată reînnoiește patru kilometri de cale ferată și șase puncte

În acest timp, calea ferată reînnoiește peste patru kilometri de cale ferată și șase puncte de schimbare a căii ferate. De asemenea, au loc lucrări la tuneluri – și se lucrează și în stația aeroportului în sine.

Începând cu seara târziu a zilei de 23 octombrie și până în dimineața zilei de 13 noiembrie, nu vor circula trenuri între Parcul de Vizitatori și aeroport. De asemenea, Parcul de Vizitare în sine va fi deservit doar de un număr limitat de linii S-Bahn: în funcție de faza de construcție, se va putea ajunge la el doar cu S1 la fiecare 40 de minute sau doar cu S8. Expresul regional 22 între Freising și aeroport va fi complet anulat. De asemenea, vor exista mai puține curse în nopțile de dinainte și de după. Căile ferate vor organiza un serviciu de autobuz de înlocuire pentru toate trenurile anulate. Aceste modificări au fost incluse în orarul electronic.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu