Arhiva erichmocanu.tv – CC-BY 4.0 

Pot veni banii cetățenilor (Bürgergeld) – Partidele de Guvernare găsesc compromisuri

Milioane de persoane care beneficiază de beneficii Hartz IV pot aștepta acum cu nerăbdare o creștere vizibilă a plăților lor.

Alocația cetățenilor 2023: Mai multe sancțiuni – compromisuri găsite

Uniunea a insistat să existe mai multe sancțiuni pentru beneficiari decât era planificat inițial. Astfel de reduceri de performanță ar trebui să intre în vigoare dacă, de exemplu, șomerii nu aplică pentru un loc de muncă, deși acest lucru a fost convenit cu centrul de locuri de muncă. Semaforul prevedea o „perioadă de încredere” de șase luni în care aceste sancțiuni nu ar trebui să se aplice.

În plus, CDU și CSU au cerut să li se permită celor afectați să păstreze mai puțin din bunurile proprii dacă primesc prestația de stat. Semaforul prevedea o economie de 60.000 de euro. Ar trebui să existe un acord asupra acestor puncte, după cum au raportat mai multe părți. 

FDP le-a cerut anterior Verzilor și SPD să facă compromisuri. „Reguli și mai atractive privind veniturile suplimentare” ar trebui, de asemenea, luate în considerare. Potrivit proiectului precedent, cei care câștigă între 520 și 1000 de euro ar trebui să își poată păstra mai mult din venituri în viitor.

Era deja planificat ca Comisia de mediere a Bundestagului și a Bundestagului să ajungă la un compromis în această miercuri. Până vineri, Bundestag și Bundesrat urmează să adopte Legea privind venitul cetățenilor. Pe 1 ianuarie, salariul persoanelor singure ar trebui să crească cu peste 50 de euro până la 502 de euro.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu