Tatăl fură alimente în valoare de 30 de euro – opt luni de închisoare

Tribunalul districtual din Sonthofen a trimis un tânăr de 33 de ani cu condamnări multiple la închisoare pentru opt luni. Furase mâncare în valoare de 31,67 euro.Totul era despre mâncare: cârnați, brânză, fructe de pădure, dulciuri și hrana animalelor. Și o oglindă pentru bicicletă. Cost: 31,67 euro. Un bărbat și un tată de 33 de ani au furat lucrurile într-un supermarket Sonthof. Pentru că are mai multe antecedente penale, judecătoria Sonthofen vrea să -l trimită la închisoare pentru opt luni .

„Ați avut vreodată un frigider gol și un copil mic?”, a întrebat-o acuzatul pe președintele judecătorului, Brigitte Gramatte-Dresse, după ce verdictul a fost citit. „Ce crezi că se va întâmpla dacă nu-mi văd copilul timp de un an?”, a continuat el. Gramatte-Dresse a subliniat că pedeapsa cu închisoarea nu era de un an, ci de opt luni.

Judecător: Eliberarea condiționată este exclusă

Președintele judecătorului a subliniat că probațiunea este exclusă, deoarece ea și cei doi judecători laici nu au văzut semne că acuzatul nu va recidivă. Tânărul de 33 de ani a ieșit apoi din instanță fără să aștepte instrucțiunile privind căile de atac care altfel ar urma.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu