Un bărbat înjunghie oamenii fără discernământ

Atacuri sângeroase la granița cu Germania! Un bărbat a atacat miercuri mai mulți trecători în cantonul elvețian Aargau. El a atacat oamenii fără discernământ, a declarat un purtător de cuvânt al poliției.

Mai multe victime au fost înjunghiate, unele dintre ele grav. Acestea se află în drum spre spital.

Femeile însărcinate printre victime

Potrivit portalului de știri “20 Minuten”, printre victime se numără și o femeie însărcinată.

 


 

Bărbatul a fugit într-o clădire după atacurile sale. Forțele speciale au intrat în contact cu el și l-au arestat după două ore, potrivit poliției. Acesta nu avea asupra sa niciun act de identitate.
Inițial, aceștia nu au putut oferi informații despre numărul victimelor, tipul de armă albă sau motivul atacatorului. Autorul avea, de asemenea, tăieturi. Poliția nu a precizat dacă viața victimelor a fost pusă în pericol.

Potrivit unui purtător de cuvânt, mai puțin de zece persoane au fost transportate la spital. Cu toate acestea, este posibil ca și alte persoane să fi fost rănite și să fi fugit ele însele în siguranță.

Atacul a avut loc într-o gară

Locul crimei se afla în apropierea gării din micul oraș Zofingen din Elveția, care are o populație de aproximativ 12.500 de locuitori. Apelul de urgență a fost primit la scurt timp după ora 16.00.

 

Contextul infracțiunii este încă neclar.

Cuțitele devin din ce în ce mai mult arma preferată. Numărul atacurilor cu cuțitul în Germania a crescut recent cu peste 30% față de anul precedent.
Ancheta din Elveția este încă în curs de desfășurare.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu