7 persoane ucise, inclusiv 3 copii, la școala primară din SUA

Nashville – Potrivit informațiilor din presă, șapte persoane au murit, inclusiv trei copii, după o serie de împușcături la o școală primară din statul american Tennessee.

Atacatorul, despre care se crede că este un minor și înarmat cu două puști automate și un pistol, a fost împușcat mort de ofițerii de poliție care au sosit, a declarat luni un oficial al poliției din Nashville. Identitatea exactă a făptuitorului a fost inițial neclară.

În parcarea școlii și pe gazonul din fața clădirii au putut fi văzuți luni dimineață (ora locală) polițiști cu puști, armături și căști. Victimele au fost declarate moarte la sosirea la spitalul local, a declarat un purtător de cuvânt.

Școala este o instituție creștină privată și deservește aproximativ 200 de copii de la grădiniță până la clasa a șasea.

Primarul Nashvillei Freddie O’Connell a declarat într-o declarație: „Nashville s-a alăturat, din păcate, comunităților care au fost martorii unei împușcături în școală. Deocamdată, mă concentrez pe sprijinirea familiilor afectate și pe regândirea eforturilor noastre de a preveni aceste scenarii oribile.”

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu