Austria lasă hoți si tâlhari sa tranziteze, Romania ii arestează.

Potrivit Inspectoratului General al Poliției Române în perioada 23 – 29 decembrie au fost descoperite în România 379 de persoane are fac obiectul unor semnalări în Sistemul Informatic Schengen. De asemenea, au fost depistat și 36 de autovehicule ce erau căutate de partenerii din Spațiul Schengen.

36 de maşini căutate în Europa şi 379 de persoane care fac obiectul unor semnalări în Sistemul Informatic Schengen au fost găsite în România într-o singură săptămână.

379 de persoane depistate în România fac obiectul unor semnalări în S.I.S.

În perioada 23 – 29 decembrie, au fost localizate, în România, 379 de persoane care fac obiectul unor semnalări în S.I.S. (Sistemul Informatic Schengen), în urma schimbului suplimentar de informaţii prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române, transmite Mediafax.

Poliţiştii români au pus în aplicare 16 mandate europene de arestare, au depistat 83 de persoane semnalate de statele membre ca având refuzul intrării sau şederii pe teritoriul Schengen, 162 de persoane care erau căutate în vederea participării la o procedură judiciară şi 7 persoane care erau semnalate ca dispărute de partenerii din statele Schengen.

De asemenea, din România, au fost ridicate 21 de documente şi au fost găsite 36 de autovehicule şi 2 plăcuţe de înmatriculare, ce erau căutate de partenerii din Spaţiul Schengen, pentru a fi confiscate sau folosite ca probe în cadrul procedurilor judiciare.

118 persoane căutate de autorităţile române identificate de partenerii străini

Totodată, 118 persoane căutate de autorităţile române au fost identificate de partenerii străini pe teritoriul lor, în urma schimbului de informaţii prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Dintre acestea, 21 erau urmărite de Poliţia Română, în baza unor mandate europene de arestare, 17 erau semnalate de statele membre ca având refuzul intrării sau şederii pe teritoriul Schengen, alte 11 persoane erau căutate pentru participarea la o procedură judiciară, iar 7 erau semnalate dispărute de autorităţile române.

Totodată, poliţiştii străini au identificat pe teritoriul lor 2 autovehicule şi 10 documente căutate de autorităţile române, în vederea indisponibilizării sau pentru a fi folosite ca probe în cadrul procedurilor penale.

Anterior, poliţiştii români şi partenerii de pe teritoriul statelor membre Schengen au depistat, în perioada 16 – 22 decembrie 2022, peste 650 de persoane, 48 de autovehicule şi 41 de documente ce făceau obiectul unor semnalări introduse în Sistemul Informatic Schengen, anunţa IGPR. De asemenea, au fost localizate, pe teritoriul ţării noastre, 471 de persoane care fac obiectul unor semnalări în S.I.S..

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu