Symbolfoto - Unter der Quellenangabe "Bundespolizei" für redaktionelle Zwecke freigegeben

Dovada ca Cancelarul Austriei, Nehammer minte cu nerușinare. Austria lasă Sirieni si Bangladejii sa traverseze Austria fără să ii înregistreze!

Luni (26 decembrie), Poliția Federală a preluat paisprezece pasageri de autobuz sirieni și doi din Bangladesh fără documentele de călătorie necesare la punctul de trecere a frontierei Hörbranz (BAB 96) cu un autocar de lungă distanță din Italia. După cum s-a dovedit în timpul anchetei, șoferul de autobuz i-a ajutat pe migranți să intre ilegal în țară.

La primele ore ale dimineții, ofițerii Poliției Federale din Lindau au verificat pasagerii unui autocar de lungă distanță cu ruta Torino-Nürnberg. Polițiștii au găsit doi cetățeni din Bangladesh care aveau documente italiene, dar care nu legitimau intrarea în Germania. De asemenea, ofițerii au reținut 14 călători sirieni, cinci bărbați, patru femei, patru copii mici și un tânăr. Migranții fie aveau documente de călătorie siriene insuficiente, fie erau complet nedocumentați. În cadrul investigațiilor ulterioare, s-a dovedit că migranții sirieni plătiseră unuia dintre cei doi șoferi de autobuz italien 60 de euro de persoană, cu excepția celor trei copii, pentru a fi transportați în Germania în ciuda documentelor insuficiente. Oficialii au mai stabilit că, contrar afirmațiilor inițiale ale șoferului de autobuz, sirienii nu aveau bilete valabile. Cu cei doi bangladeshi, însă, nu exista nicio bănuială că ar fi fost suspectați de contrabandiști. Toți cei 16 migranți au primit dosar de tentativă de intrare ilegală. Ulterior, polițiștii federali i-au întors înapoi în Austria.

Autobus Italian pe rúta Torino (IT) – Nürnber (DE)

După ce a apărut suspiciunea de contrabandă, o patrulă de la secția federală de poliție din Weilheim i-a dus pe șoferii de autobuze de lungă distanță la autogara centrală din München în noaptea de 27 decembrie și i-a interogat. Șoferul în vârstă de 42 de ani trebuie acum să răspundă pentru tentativă de introducere ilegală de străini. Bărbatul a fost eliberat după finalizarea cercetărilor poliției. Colegul său în vârstă de 28 de ani figurează inițial ca martor în aceste proceduri.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu