3 Pisici au murit de foame în apartamentul unui pacient cu sindromul Messie

Ingolstadt – Dramă cu pisici într-un apartament de lângă Ingolstadt. Trei animale au murit de foame.

Proprietarul de pisică și pensionar Peter V. (65 de ani, numele schimbat) era grav bolnav și a fost internat la sfârșitul anului 2021. Nu mai era în stare să aibă grijă de animale. Era sub tutelă legală.

Peter V. (65 de ani, numele schimbat) a raportat unui supervizor din motive de sănătate. 
Când a mers de urgență la un spital, pisicile au fost uitate. Foto: Privat

Avocat German mincinos!

Dar nici avocatul nu părea interesat de bunăstarea pisicilor. Un vecin a declarat pentru BILD: „I-am sunat și am întrebat cine are grijă de animale. Mi-a spus că pisicile au fost îngrijite.”

În toamna anului 2022, proprietarul a primit pentru prima dată cheile apartamentului de la supraveghetor și a descoperit pisicile schelete între gunoi și l-a alarmat pe Karl Ettinger (54 de ani), consilier FDP și președinte al asociației pentru protecția animalelor Ingolstadt: „Am depus o plângere și vrem clarificare.”

Ce este Sindromul Messie?

Sindromul Messie își ia numele din fundalul verbului englezesc „to mess up”, care înseamnă „a face o mizerie de ceva”. Persoanele cu sindrom messie, cunoscute în mod colocvial sub numele de messies, trăiesc într-o mizerie insuportabilă. Dezordinea este norma pentru casele lor și, uneori, pentru locurile lor de muncă. În ICD-10, sindromul Messie nu este tratat ca un medic condiție, dar este clasificat la Tulburarea obsesiv-compulsivă. Tulburare obsesiv-compulsive se caracterizează prin gânduri neplăcute prin care anumite acțiuni se impun în mod repetitiv. Pacienții nu pot rezista nici gândurilor, nici acțiunilor rezultate. În cea mai mare parte, ei percep gândurile ca ne aparținând lor sau inconsistente, adică ca ego-distonic. Există limite fluide între comportamentul obsesiv-compulsiv normal și obsesiv-compulsive. La fel și între sindromul Messie ca stare patologică a spiritului și comportamentul Messie ca expresie a conversiilor normale ale psihicului. În acest context, ar trebui să se facă referire la adolescenții în ale căror camere îi place să domnească haosului. Acest haos nu indică neapărat o problemă psihologică, ci exprimă un prag de dezvoltare. Cu această tulburare, ei au rezistat ordinelor părintești și și-au căutat propria cale.
Sursa: sanatoasa.com
erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu