Jonathan Jacob Meijer este acuzat că a crescut riscul de incest prin numeroasele sale donații de spermă Foto: @JonathanJacobMeijer/youtube.com

Donatorul de spermă primește un proces pentru incest – are 550 DE COPII

Un bărbat din Olanda trebuie să răspundă în instanță în aprilie, deoarece se spune că ar fi crescut riscul de incest prin numeroasele sale donații de spermă. Potrivit presei locale, bărbatul de 41 de ani a avut 550 de copii.

Jonathan Jacob Meijer (41 de ani) din Haga este acuzat că a înșelat sute de femei și că a mințit cu privire la numărul copiilor pe care i-a născut. Fundația Donorkind a dus cazul în instanță pentru a-l împiedica să mai doneze spermă și pentru a afla la ce clinici a donat. De asemenea, fundația dorește să se asigure că donațiile de spermă stocate ale lui Meijer sunt distruse, cu excepția cazului în care sunt rezervate unei femei care are deja un copil de către el.

Conform liniilor directoare ale băncilor olandeze de spermă, donatorii pot avea maximum 25 de copii – sau douăsprezece femei își oferă sperma – pentru a evita consangvinizarea, incestul sau problemele psihologice la copiii donatori.

Societatea Olandeză de Obstetrică și Ginecologie a tras pentru prima dată un semnal de alarmă despre Meijer în 2017. La vremea respectivă avea deja tatăl a cel puțin 100 de copii prin donații în zece clinici. A fost inclus pe lista neagră în țara sa natală, dar Meijer a continuat să doneze în străinătate și și-a făcut publicitate, de asemenea, pe internet. A folosit ocazional pseudonimul Ruud, relatează ziarul AD.

„Luăm măsuri împotriva acestui om pentru că guvernul național nu face nimic”, a declarat Ties van der Meer, președintele Fundației Donorkind. „El are o acoperire globală prin internet și face afaceri cu bănci mari internaționale de semințe”.

O olandeză, care a devenit mamă prin donația lui Meijer în 2018 și se numește Eva, a spus: „Dacă aș fi știut că el a avut deja peste 100 de copii, nu l-aș fi ales niciodată.” Gândindu-mă la consecințele pe care le-ar putea avea acest lucru. căci copilul meu mă îmbolnăvește.”

Meijer, care locuiește acum în Kenya, nu a vrut să comenteze când a fost întrebat de ziarul AD și de postul olandez NOS.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu