Fostul consilier prezidențiala a lui zElenski, am făcut „tot ce a putut” pentru a declanșa războiul cu Rusia

Fostul consilier al președintelui Ucrainei Oleksii Arestovici, a dat startul unui nou scandal după ce a afirmat, într-o postare pe Facebook, că ucrainenii au provocat războiul cu Rusia.

„Nu meritam războiul, bineînțeles. Războiul nu este o categorie care poate fi câștigată. Doar că am făcut tot ce am putut pentru a-l declanșa”, a scris acesta pe rețeaua socială, înainte de a adăuga:

- Desigur, nu meritam război.
Războiul nu este categoria care trebuie câștigat.
Tocmai am făcut totul pentru a o face să înceapă.
Ne-am comportat ca mâncarea în arena exterioară și ne-am mâncat unii pe alții în arena interioară.
Acum ne învață războiul.
Dacă nu învățăm noi, ei vor mânca.
Și o vom termina - cu lingura plină.
În plus, după cum ne învață Holodomor, aceasta nu poate fi doar o metaforă.
Problema este aceeași - condiționat Skoropadsky împotriva condiționaților Petlyura și Vinnichenko, cultura de dreapta a relațiilor împotriva populistului de stânga.
Odată ce am eșuat, al doilea - acum și al treilea va dispărea.
Cu lună plină. )
erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu