Hollywood: „Am pierdut o adevărată icoană”

Lumea a pierdut unul dintre cele mai mari simboluri sexuale ale secolului al XX-lea.

Raquel Welch († 82) a murit. Actrița a murit miercuri dimineață după o „scurtă boală”, a declarat conducerea ei. În rețelele de socializare, vedetele își iau rămas bun de la frumusețea de la Hollywood.

„Atât de trist să aud de moartea lui Raquel Welch”, a scris actrița Reese Witherspoon (46 de ani). Îi plăcea să fie în fața camerei cu Welch în Legally Blonde (2001). „Era elegantă, profesionistă și incredibil de plină de farmec. Pur și simplu uluitor, pur și simplu superb. Fie ca toți îngerii ei să o poarte acasă.”

Actorul Antonio Banderas (62 de ani) a postat patru fotografii cu Welch pe Twitter cu un emoji de inimă neagră. „Odihnește-te în pace”, a scris spaniolul.

Regizorul și producătorul Paul Feig (60 de ani) i-a adus și el un omagiu regretatei actrițe. “E atât de trist. Am avut marea plăcere să lucrez cu doamna Welch în timp ce am avut apariții regulate la „Sabrina Bewitched!” a avut și ea a fost uimitoare”, a scris el.

El a continuat: „Prietenos, amuzant și un adevărat superstar de care am fost îndrăgostit aproape toată copilăria mea. Am pierdut o adevărată icoană.”

Radu Tudor, moderator Antena 3 a scris pe Twitter “Thank you, #raquelwelch ! Rest in peace”

Welch a fost simbolul sexual la Hollywood în anii 1960. În 1995, revista Empire a numit-o una dintre „cele mai sexy 100 de vedete din istoria filmului”. În Playboy, ea a ocupat locul trei în „100 de cele mai sexy vedete ale secolului 20”.

Ea îi datora titlul în principal rolului din filmul din 1966 „One Million Years BC” în care s-a arătat într-un bikini strâmt din piele de căprioară. În ținută, a aterizat și pe afișul filmului – și a devenit un simbol sexual peste noapte, la vârsta de 26 de ani.

„Apariția acestui celebru poster de film a schimbat totul în viața mea dintr-o singură lovitură”, a scris mai târziu Welch în memoriile sale.

A fost considerată o frumusețe de la Hollywood: Raquel Welch în filmul „A Million Years Before Time” (1966)

„Suntem întristați să aflăm de moartea actriței legendare Raquel Welch”, a scris Fundația Ray & Diana Harryhausen a regretatului producător și animator Ray Harryhausen († 92) pe Twitter.

„Un rol emblematic care a dat naștere unuia dintre cele mai emblematice afișe de film din toate timpurile”, se arată în tweet. „Gândurile noastre sunt la familia ei în acest moment trist”.

Pe parcursul carierei sale, Welch a lucrat cu mari de la Hollywood precum James Stewart (“Bandolero”), Frank Sinatra (“Lady in Cement”), John Huston (“Myra Breckinridge”) și Burt Reynolds (“The Walking Dead”).

A fost nominalizată de două ori la Globul de Aur și a câștigat prestigiosul premiu la categoria muzicală/comedie în 1975 pentru interpretarea din The Three Musketeers, cu Faye Dunaway și Charlton Heston.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu