Amazon crește costurile – Valoarea minimă a comenzii pentru livrare gratuită

Era deja o problemă în ianuarie. La acel moment, însă, Amazon a respins-o ca fiind o „greșeală”: costurile de expediere Amazon ar trebui ajustate. Dar acum a fost implementat. Pentru persoanele care nu au abonament Prime, livrarea este gratuită doar pentru comenzile online de 39 de euro sau mai mult. Anterior, valoarea minimă a comenzii era de 29 de euro.

Costurile de livrare rămân aceleași

Costurile de expediere pentru tot ce este mai jos rămân neschimbate: în funcție de produs și de tipul de expediere (de exemplu, premium sau standard), costurile de livrare sunt între 2,99 și 9,99 euro. Pentru jocuri, haine sau articole Amazon, plătești 2,99 euro costuri de livrare. Pentru alte articole este 3,99 euro. Dacă urmează să fie livrat în aceeași zi, costul este de 9,99 euro.

Există excepții, de exemplu, pentru cărți, cărți audio și calendare. Încă nu există costuri de expediere pentru membrii Prime.

Cum a apărut inflația?

„Nu am luat cu ușurință decizia de a crește plafonul de transport gratuit. Implementăm aceste modificări în structura noastră de taxe de expediere din cauza creșterii generale a costurilor de expediere care rezultă din circumstanțe externe care nu pot fi controlate”, a declarat Amazon într-un comunicat, potrivit Golem .

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu