Hoț de buzunare arestat în trenul ICE din Berlin pentru ca nu avea Bilet

Pentru un român de 41 de ani, cunoscut poliției, călătoria cu trenul de la Berlin la Leipzig s-a încheiat vineri dimineață cu arestarea sa de către Poliția Federală Leipzig la Gara Centrală din Leipzig.

Românul a călătorit fără bilet și a furat mai multe genți și valize în tren pentru a scotoci prin ele după bani. Pierderea bagajului a fost însă sesizată în timp util de către proprietarii respectivi, iar suspiciunea despre bărbat a fost deja confirmată în timpul călătoriei cu trenul. Personalul trenului a informat imediat poliția federală din Leipzig.

Ofițerii îl așteptau deja pe peron, în vârstă de 41 de ani, și l-au arestat. Când l-au percheziționat pe bărbat, au găsit și în jur de 230 de euro numerar.

Poliția Federală din Leipzig a declanșat cercetări împotriva românilor pentru obținerea în mod fraudulos de foloase și furt. Banii au fost confiscați.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu