Legenda fotbalului Pelé a murit

Legenda fotbalului brazilian Pelé a murit, la vârsta de 82 de ani. Recunoscut drept unul dintre cei mai mari fotbaliști ai tuturor timpurilor, Pelé a condus naționala Braziliei la trei titluri la Cupa Mondială.

Legenda fotbalului brazilian Pelé a murit la vârsta de 82 de ani. Atât managerul său, cât și fiica sa confirmă moartea legendei fotbalului. Legendarul sportiv, al cărui nume real este Edson Arantes do Nascimento, este considerat unul dintre cei mai mari fotbaliști ai tuturor timpurilor. A câștigat titlul mondial de trei ori cu echipa națională a Braziliei – în 1958, 1962 și 1970.

Legenda fotbalului Pelé a murit la vârsta de 82 de ani – rămas bun emoționant de la fiica sa

Fiica lui Pelé, Kelly Cristina Nascimento, și-a luat rămas bun de la tatăl ei cu cuvinte emoționante : „Îți datorăm tot ceea ce suntem. te iubim la nesfârșit Odihnească-se în pace.”

Agentul său Joe Question a confirmat, de asemenea, decesul lui Pelé agenției de știri AP. La sfârșitul lunii noiembrie, Pelé a fost internat la un spital din São Paulo pentru tratamentul cancerului său. Inițial, s-a spus că starea de sănătate a bătrânului de 82 de ani s-a stabilizat. Miercurea trecută, însă, au fost tot mai multe rapoarte că Pelé se înrăutăţea din nou.

Pelé a suferit de ani de zile probleme de sănătate

În septembrie anul trecut, lui Pelé i s-a îndepărtat o tumoare de la colon pe care medicii au descoperit-o în timpul unei examinări de rutină. După operație, Pelé a fost tratat inițial în secția de terapie intensivă. A trebuit să rămână în spital aproximativ o lună după operație. După aceea, Pelé a continuat să meargă la spital pentru chimioterapie.

Sănătatea lui Pelé a stârnit în mod repetat îngrijorări în ultimii ani. A suferit mai multe operații la șold. De asemenea, a avut probleme cu coloana vertebrală și genunchi. În urmă cu doi ani, i s-a îndepărtat o piatră la rinichi după o infecție a tractului urinar.

pele-3

Image 1 of 4

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu