Medicii s-au luptat zece ore pentru mâna victimei, Felix (14) se juca cu petarde!

Pericolul emanat de artificii este binecunoscut. Dar din nou și din nou apar accidente grave cu petarde și rachete. Felix (14) este prima victimă a petardelor a anului. Medicii s-au luptat pentru mâna lui ore în șir. Elevul de clasa a IX-a avertizează acum el însuși despre pericole.

Nu este încă complet neclar când și dacă Felix își va putea folosi mâna în mod normal din nou. La începutul lunii decembrie, o petardă i-a sfărâmat mâna stângă, acum trebuie să aștepte cu răbdare recuperarea. Probabil că este o realizare amară pentru tânăr: „Pot să spun doar, cu siguranță: Ia labele departe de petarde”, spune el pentru „tag24” .

Felix (14) este prima victimă a petardei a anului

Pentru mulți medici este așadar clar: petardele ar trebui interzise și în ajunul Anului Nou. Nu în ultimul rând din cauza situației tensionate a personalului din spitale. Unele clinici sunt deja complet copleșite de epidemia severă de gripă.

Biroul de Stat al Poliției Criminale avertizează asupra pirotehnicii din străinătate

Angajații Oficiului de Poliție Criminală de Stat sunt preocupați în primul rând de utilizarea corectă a artificiilor. „Ar trebui să acorde atenție etichetării. Categoriile F1 și F2 sunt permise în Germania, de la F3 doar cu permisiune. Cu toate acestea, această categorie este disponibilă gratuit în Polonia ”, spune Axel Brehm (49) de la LKA „tag24”.

Rămâne neclar dacă Felix a folosit o petardă din străinătate. Tânărul a refuzat să comenteze această problemă.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu