22 de masini de politie au urmărit un șofer român de 14 ani în mașina furată

LINZ. Un român de 14 ani a cursat prin Linz cu până la 150 km/h!

În jurul orei 14:15, pe 28 decembrie 2022, o patrulă de poliție din Traun a observat o mașină care fusese raportată furată și a început să circule mai departe. Aceasta ducea de la Traun prin Zöhrendorfer Feld, Langer Zaun, Salzburger Straße, Wiener Straße, A7, Industriezeile, Prinz-Eugen-Straße, A7, Dornach, Freistädter Straße, Mittertreffling, A7 în direcția Linz.

Au fost implicate în total 22 de patrule și în zona s-au atins viteze de peste 150 km/h. În zona Mittertreffling, șoferul a spart un blocaj rutier. Pe A7 la km 17,5, mașina care fugea a lovit din spate un vehicul neimplicat și s-a aruncat împotriva unui alt autoturism. Vehiculele accidentate s-au oprit pe toate benzile A7.

Toți ocupanții mașinii furate, trei tineri de 14 ani și un tânăr de 13 ani, toți din Linz, au fost arestați provizoriu. Când a fost arestat, tânărul de 13 ani a rezistat și a rănit ușor un polițist. În total, cinci persoane au fost rănite ușor în urma accidentului. Șoferul român de 14 ani al mașinii furate, pasagerul bosniac de 14 ani suspectat de furtul mașinii și tânărul de 14 ani care se afla pe bancheta din spate au fost transportați la Spitalul Universitar Kepler; cei doi șoferi celorlalte vehicule în UKH.

După tratament, tinerii au fost transferați la arestul poliției. Tânărul de 13 ani, nevătămat, a fost predat mamei sale. După consultare cu parchetul, românul de 14 ani va fi dus la închisoarea Linz pe 29 decembrie 2022. Ceilalți doi tineri de 14 ani au fost denunțați în libertate și predați tutorilor lor legali.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu