Sursa: picdrop.com, Special Olympics World Games Berlin 2023 / "Alexander Hassenstein"

Oneway – Participanții la Jocurile Olimpice Speciale de la Berlin au dispărut

Mai mulți atleți și membri ai delegațiilor din țările africane și din Liban nu sau prezentat la Aeroport pentru a se întoarce acasa așa cum era prevăzut. În prezent, aceștia sunt căutați.

În prezent, nu se știe unde se află 14 persoane din șapte țări care au participat la Jocurile Olimpice Speciale de la Berlin. Aceste persoane nu și-au început călătoria de întoarcere așa cum era planificat, a anunțat marți, în cadrul conferinței de presă din Senat, senatorul de interne Iris Spranger (SPD). Nu este vorba doar de sportivi, ci și de alți membri ai delegației.

“Accentul este pus pe găsirea lor și pe aflarea faptului că sunt bine”, a spus Spranger. Toate căile posibile sunt explorate, a adăugat el. “Nu există indicii privind vreun accident”.

Biroul Poliției Criminale de Stat investighează în toate direcțiile. Administrația de interne se află în strânsă legătură cu procuratura.

Printre persoanele dispărute se numără câte o persoană din Algeria, Burundi, Guineea, Camerun, Liban și Senegal, precum și opt persoane din Coasta de Fildeș.

Din motive de personalitate, nu a putut spune mai multe despre aceste persoane, a precizat senatorul de interne.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu