Șoferul își uită soția in parcare pe autostrada: „Știa exact ce face”

Este absolut normal să uiți ceva. Uneori, acest lucru duce la situații ciudate: o femeie șoferă din SUA, de exemplu, a condus mai departe cu duza de combustibil în rezervor. În Thailanda, un bărbat și-a lăsat soția pe marginea drumului, după ce a făcut o pauză de toaletă.

Dar cum s-ar putea întâmpla asta? Potrivit unui raport Daily Mail , bărbatul a fost nevoit să facă ușurință în drum spre provincia Maha Sarakham. Cu toate acestea, din moment ce nu exista zonă de odihnă în padurea din apropiere, thailandezul s-a oprit la marginea drumului cu pick-up-ul său Isuzu și și-a făcut afacerile acolo.

Între timp, soția lui a avut aceeași idee și a mers în padurea din apropiere pentru asi face nevoile. Cu toate acestea, soțul ei nu a observat și a plecat mai departe, presupunând că ea dormea ​​pe bancheta din spate. Problema: Soția uitată nu avea nici bani, nici telefon și de aceea a plecat pe jos în căutarea ajutorului.

21 de kilometri (13 mile) mai târziu, ea a găsit o secție de poliție în centrul orașului Kabin Buri – acum era cinci dimineața. Acolo a cerut ajutor oficialilor pentru a-și găsi soțul. Întrucât femeia nu-i știa numărul pe de rost, căutarea a fost puțin mai dificilă. 

Bărbatul uită de soție după o pauză de toaletă: utilizatorii Facebook se bucură

Când bărbatul a observat absența soției sale, el se afla deja la 161 de kilometri (100 de mile) de ea. S-a întors imediat pentru a-și lua soția. Ar fi trebuit să audă multe la fața locului, până la urmă, cuplul este căsătorit de 27 de ani și are un fiu de 26 de ani.

În timp ce soției nu i s-a părut amuzant că soțul ei a lăsat-o la marginea drumului, utilizatorii Facebook au râs de accidentul sub postarea Daily Mail :

  • „Aceasta a fost cea mai bună zi din viața lui!”
  • “O plimbare de neuitat.”
  • — Și am crezut că am o memorie proastă.
  • „Este versiunea lui și se ține de ea!”
  • „Orice om care comentează în secret crede că este un erou”.
  • „Știa exact ce face!”
erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu