Hot roman prins la fata locului!

A vrut sa ia prin surprindere o persoană în vârstă, sa caute în casă bijuterii și apoi sa dispara repede: ăsta era planul cu care venise un român de 36 de ani. Datorită vecinilor atenți, planul nu a reusit.

În jurul orei 14.15, bărbatul a bătut la ușa din față a unei clădiri rezidențiale de pe Fischerstrasse din Plattling. După ce rezidentul a deschis ușa, făptuitorul a pătruns pe lângă persoana vătămată în casă și a percheziționat toate camerele după bunuri de valoare. Un vecin atent a observat incidentul și a informat poliția. Patrula care a sosit imediat după aceea a putut să-l aresteze temporar pe făptuitor la parter.

La percheziţionarea făptuitorului, poliţiştii au găsit bijuterii în valoare de 2.500 de euro. Printre acestea s-au numărat însă bijuterii care nu au putut fi atribuite cazului de față.

Orice alte victime sunt rugate să contacteze poliția la ✆09931/9164-0.

Întrucât făptuitorul nu are reședință permanentă în Germania, a fost informat parchetul Deggendorf. Potrivit poliției, bărbatul a fost adus la judecătoria Deggendorf și transferat într-o închisoare.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu