Hot roman prins la fata locului!

A vrut sa ia prin surprindere o persoană în vârstă, sa caute în casă bijuterii și apoi sa dispara repede: ăsta era planul cu care venise un român de 36 de ani. Datorită vecinilor atenți, planul nu a reusit.

În jurul orei 14.15, bărbatul a bătut la ușa din față a unei clădiri rezidențiale de pe Fischerstrasse din Plattling. După ce rezidentul a deschis ușa, făptuitorul a pătruns pe lângă persoana vătămată în casă și a percheziționat toate camerele după bunuri de valoare. Un vecin atent a observat incidentul și a informat poliția. Patrula care a sosit imediat după aceea a putut să-l aresteze temporar pe făptuitor la parter.

La percheziţionarea făptuitorului, poliţiştii au găsit bijuterii în valoare de 2.500 de euro. Printre acestea s-au numărat însă bijuterii care nu au putut fi atribuite cazului de față.

Orice alte victime sunt rugate să contacteze poliția la ✆09931/9164-0.

Întrucât făptuitorul nu are reședință permanentă în Germania, a fost informat parchetul Deggendorf. Potrivit poliției, bărbatul a fost adus la judecătoria Deggendorf și transferat într-o închisoare.