Sursa: Bild.de

Sotia fostului cancelar Gerhard Schröder a fost concediata- Afla motivul aici

Soyeon Schröder-Kim a fost concediata pentru ca a fost la un party cu soțul ei.

Mai întâi sărbătorit, apoi concediat!

Soyeon Schröder-Kim (55 de ani) participase săptămâna trecută la o petrecere la Ambasada Rusiei din Berlin împreună cu soțul ei, Gerhard Schröder (79 de ani). Acest lucru provocase critici aprinse la nivel național.

Acum, apariția cu Gerd are consecințe considerabile pentru soția fostului cancelar german. Ea își pierde locul de muncă la compania NRW.Global Business. “Doamna Schröder-Kim a fost eliberată cu efect imediat, iar contractul său de muncă va fi acum reziliat fără preaviz de către NRW.GlobalBusiness”, a declarat o purtătoare de cuvânt a ministrului economiei din NRW, Mona Neubaur (Verzi), pentru “Kölner Stadt-Anzeiger”.

Soția fostului cancelar a lucrat pentru compania din Renania de Nord-Westfalia ca reprezentant în Coreea de Sud.

“Au existat mai multe indicații din partea NRW.Global Business către doamna Schröder-Kim că reprezentanții nu ar trebui să vorbească în public despre chestiuni sensibile din punct de vedere politic, în special în ceea ce privește războiul de agresiune al Rusiei asupra Ucrainei”, a continuat purtătoarea de cuvânt.

A fost examinată din punct de vedere juridic o încetare a raportului de muncă. “Această examinare a fost acum finalizată”, a fost concluzia purtătorului de cuvânt al companiei.

Cu ocazia celei de-a 78-a aniversări a victoriei asupra Germaniei naziste, la 9 mai, ambasada Rusiei a invitat la recepție. Mai mulți politicieni germani renunțaseră la eveniment în semn de protest față de războiul de agresiune al Rusiei împotriva Ucrainei.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu