Un bărbat (33) moare după o mușcătură de pisică

Tânărul de atunci, în vârstă de 29 de ani, din Videbaek (Danemarca) a vrut să ia o pisică mamă pe care o îngrijise împreună cu soția sa. Totuși, ea a preferat să stea cu micuții ei și să-l muște de degetul. Mama lui Henrik, Anni, a spus la postul de televiziune danez TV2: „În câteva ore, degetul a devenit de două ori mai gros”.

A doua zi a fost internat cu o infecție gravă. Medicii i-au operat degetul de 15 ori, dar nu l-au putut salva. Până la urmă a fost amputat. Dar nici asta nu a ajutat. Pisica mușcase o venă.

Bacteriile intraseră în sângele tânărului prin venă. Deoarece rana s-a închis din nou imediat, au rămas infecția în corp.

În ciuda numeroaselor tratamente cu medicamente și a multor spitalizări, corpul său a cedat în cele din urmă. După cum familia a anunțat acum, Henrik a murit în octombrie din cauza efectelor tardive ale mușcăturii. Patru ani mai târziu!

„Sistemul său imunitar a fost compromis, a luat o infecție după alta. A contractat pneumonie și alte boli. Cursul bolilor a fost imprevizibil.”

Familia a spus acum povestea publicului, astfel încât alți să ia în serios mușcăturile de pisică în viitor. Văduva lui Henrik, Desirée: „Știam că îi merge prost. Cu toate acestea, habar n-aveam că era atât de grav bolnav. Du-te la doctor după o mușcătură, nu te gândi, oh, asta e doar o pisică. Nu riscați.”

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu