Germania vrea să recruteze asistente medicale indoneziene

Germania vrea să recruteze asistente medicale indoneziene

Agenția Federală pentru Ocuparea Forței de Muncă dorește să recruteze asistenți medicali în Indonezia pentru a lucra în clinici și camine germane.

În acest scop, Bundesagentur für Arbeit a semnat un acord inițial de mediere cu autoritatea indoneziană responsabilă. Baza este Legea privind imigrația lucrătorilor calificați. Conform informațiilor, recrutarea ar trebui să înceapă anul acesta. După selecție, asistenții vor fi pregătiți din punct de vedere lingvistic și tehnic pentru munca lor în Germania, în țara lor natală, timp de câteva luni. Primele înregistrări sunt așteptate cel mai devreme în a doua jumătate a anului 2022.

Știrea a fost transmis pe Deutschlandfunk .

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu