Borussia Mönchengladbach îl vrea pe starul Hagi junior

Borussia Mönchengladbach l-a vizat pe Ianis Hagi de la Glasgow Rangers. Un transfer in vară este posibil după trecerea eșuată în Premier League.

Fiul legendei fotbalului românesc Gheorghe Hagi, Ianis Hagi a călcat pe urme mari. Presiunea este mare pentru tânărul de 24 de ani, mai ales în țara natală, dar talentul lui este de necontestat. În vară ar putea să plece de la Glasgow Rangers pentru Bundesliga .

Potrivit tatălui său, extrema ar fi jucat de mult timp în Premier League dacă ar fi rămas în formă în trecut: “Ianis trebuie să facă un nou pas în cariera sa, iar accidentarea l-a dat înapoi. Avea o înțelegere verbală cu Aston Villa și dacă nu s-ar fi întâmplat acest ghinion, acum ar fi jucat în Premier League, în Anglia”, citează portalul românesc Pro Sport legenda, care a jucat la FC Barcelona și Real Madrid.

De atunci, o mutare pe insulă a devenit istorie. Dar saltul românului într-un campionat european de top este departe de a fi făcut. Potrivit portalului, Hagi se află pe lista scurtă la Borussia Mönchengladbach.

Chiar dacă Hagi este considerat o mare vedetă în România, inclusiv datorită istoriei mari a tatălui său, el nu a fost nominalizat de selecționerul echipei naționale, Edi Ioardănescu, pentru meciurile internaționale ale României din luna martie. Dar este de neconceput ca acest eșec să excludă o mutare la Gladbach.

Așadar, în pofida neconvocării, trecerea în Bundesliga ar putea avea loc. Acolo, Hagi ar putea juca din nou în lumina reflectoarelor și astfel să redevină o opțiune pentru echipa națională. Cu condiția ca jucătorul ofensiv să nu fie încetinit de o nouă accidentare.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu