Iohannis: România nu va boicota Austria și nu va ataca decizia la Curtea de Justiție a Uniunii Europene

Klaus Iohannis a declarat miercuri că singura cale de a rezolva problema aderării României la Schengen este diplomaţia.

„Nu va exista un boicot la adresa Austriei din partea statului sau autorităţilor publice”, a anunțat şeful statului, miercuri la Bruxelles, înaintea participării la Summitul UE-ASEAN. În ultimele zile mai mulți politicieni și oameni de afaceri au îndemnat la o boicotare a firmelor și companiilor austriece în semn de răzbunare pentru blocarea accesului României în Schengen. Inclusiv o companie de stat a anunțat un boicot. Șeful statului a mai spus și că România nu va ataca decizia la Curtea de Justiție a Uniunii Europene.

În plus. crede că în 2023 este posibilă o aderare a României în Schengen și nu dorește o decuplare de Bulgaria.

Sa închizi conturile la băncile străine, nu este Boicot!

Erich Mocanu transmite tuturor Miniștrilor din Romania sa închidă conturile ce le dețin la BCR si Raiffeisen si sa le mute la CEC sau Transilvania Banc.

Toate instituțiile austriece au conturi la Banca Națională a Austriei “Bank Republik Österreich”. Institutiile Romaniei de ce nu pot face la fel?

YouTube player
erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu