poza din archiva

Potrivit instanței, infecția cu corona nu este un accident de muncă

Se spune că doi profesori s-au îmbolnăvit cu Corona de la colegi și studenți. Un accident de muncă? Nu, judecă o instanță – și respinge plângerea celor două femei.

Doi profesori din Renania de Nord-Westfalia au depus plângere la tribunalul administrativ din Düsseldorf . Au vrut să-și recunoască boala corona ca un accident de muncă. Camera a 23-a a respins acum ambele procese, după cum scrie instanța pe site-ul său. În același timp, un angajat al fiscului s-a plâns că și cererea ei a respinsa de instanta.

Potrivit instanței, un profesor de școală primară (dosar numărul 23 K 8281/21) și un profesor superior (dosar numărul 23 K 2118/22) s-au îmbolnăvit în toamna anului 2020. În primul caz, profesoara și-a atribuit infecția unei conferințe de profesori, în urma căreia jumătate din personal se spune că ar fi contractat Corona. În al doilea caz, au fost numite două conversații cu studenți (potențial) infectați.

„Locul și ora infecției nu pot fi determinate clar”

Guvernul districtual responsabil le-a respins anterior cererile de a recunoaște infecțiile ca accidente de muncă. Profesorii ar fi putut fi infectați și în afara școlii. „De regulă, locul și momentul unei infecții nu pot fi determinate fără echivoc – și așa este și aici”, a formulat instanța în motivele hotărârii.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu