We Are ONE, cel mai mare concert caritabil din România, pentru sefii Caritas-ului

Cei care vor să fie prezenți pe Arena Națională din București, pot cumpăra bilete până sâmbăta, inclusiv. Toți banii vor ajunge la Crucea Roșie, pentru a-i ajuta pe refugiații ucraineni, goniți din țara lor de război.  La Arena Națională, sute de oameni încă muncesc pentru că totul să arate perfect

La montarea scenei au lucrat 500 de persoane. Vorbim de o scenă cu o lungime de 50 de metri, pe care vor fi montate patru ecrane cu leduri, dar și foarte multe lumini. Aici vor cânta sâmbătă, de la ora 16.00, zeci de artiști români și străini.

„WE ARE ONE” a prins contur într-o singura săptămână, iar organizatorii au făcut eforturi uriașe pentru a aduce în fața publicului cât mai mulți artiști. Printre ei și nume internaționale, cum ar fi Armin Van Buuren.

Bilete concert We Are ONE la Arena Națională

74,99 lei – Acces Gazon (oferă acces pe gazonul Arenei Naționale, chiar în fața artiștilor tăi preferați),

49,99 lei – Acces tribune / peluză (oferă acces în tribunele  & peluza Arenei Naționale, cu vedere panoramică asupra evenimentului)

*fiecare bilet la eveniment reprezintă donația pentru susținerea ucrainenilor.

Organizatorii vor respecta măsurile COVID-19 impuse de guvern la momentul desfășurării show-ului.

Nume mari din muzica românească și internațională vor urca pe scenă

Primii artiști internaționali anunțați sunt Armin Van Buuren, Tom Odell și Jamala, artista de origine ucraineană. Acestora li se alătură Inna, Carla’s Dreams, Spike, Grasu XXL, Andra, Delia, Guess Who, Irina Rimes, Vama, Antonia, CTC, Lidia Buble, Feli, DJ Project, Manuel Riva, Alina Eremia, Dirty Nano, Horia Brenciu, Ami, Vunk, Voltaj, Olivia Addams, EMAA, Andia, Sasha Lopez, Misha Miller, Adda, Liviu Teodorescu, Coma, Les Elephants Bizarres, WRS, Bitza, Otilia, Olix și Yuka. 

Evenimentul va fi prezentat de Andreea Esca, Andi Moisescu, Dan Fințescu și Ana Moga.

sursa: stiridiaspora.ro

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu