Actrița Eva Herzig a fost concediata de Televiziunea ARD pentru ca nu se Vaccinează

Vedeta TV Eva Herzig, care a fost cunoscută ultima dată din „Steirerkrimi”, refuză să fie vaccinată contra Covid-19. Compania de producție a reacționat cu referire la o „datorie de îngrijire” față de angajați, prin încheierea cooperării.

Herzig, care fusese văzut și la Police Call 110 în trecut și jucat în romane criminale precum SOKO Leipzig , SOKO Kitzbühel sau SOKO Cologne , a scris într-o postare pe Facebook:

“A sosit timpul, VACCAREA VOLUNTARĂ a ajuns și la mine. Dacă nu mă vaccinez, nu voi mai putea să filmez un in serialul Steirer. În toamnă, vor începe noi filmări fără mine. dar știrile m-au lovit oricum “.

Vaccinarea este încă prea neexplorată pentru ea. De asemenea, ea a „citit prea multe rapoarte despre deteriorarea vaccinului”, iar „consecințele pe termen lung ale vaccinării nu sunt încă clare”, a declarat Herzig pentru Bild am Sonntag . Cu toate acestea, decizia de a nu fi vaccinat nu a fost una ușoară. Mai ales pentru că nu va face parte din următoarea filmare a thrillerului din Stiria . „Asta înseamnă că îmi este dor de un venit pe care l-am planificat ferm”, a declarat ea pentru ziar. Și mai departe:

“Sunt mamă singură a doi copii, de care, desigur, trebuie să am grijă. Dar nu mă pot și nu mă voi apleca. Prin urmare, nu mă voi vaccina, indiferent de amenințări.”

Compania de producție responsabilă Allegro Film a justificat pasul cu o „datorie de grijă” față de angajați. Bild am Sonntag ea a spus:

Într-o producție precum„ Steirerkrimis ”sunt în jur de 50 de persoane pe platou, pentru care noi, în calitate de companie de producție, suntem responsabili. Aceasta include urgent și fără îndoială că trebuie evitat tot ceea ce ar putea pune în pericol sănătatea angajaților.”

Asociația profesională a cinematografiei și a televiziunii germane „Bundesverband Schauspiel” pare să nu fie nevoie de acțiune. Vicepreședintele Hans-Werner Meyer este citat în lucrare după cum urmează:

“Avem încredere în recomandările Comisiei permanente de vaccinare. Și ei spun: vaccinați-vă”.
Andrea Schmidt