Ambasadorul german în China Dr. Jan Hecker, a murit din motive necunoscute.

Ambasadorul german în China, Jan Hecker, a murit brusc la 54 de ani, după doar câteva săptămâni de la preluarea funcției, potrivit unui comunicat postat luni pe site-ul ambasadei germane pe site-ul Chinei.

Hecker a lucrat ca consilier de politică externă al cancelarului german Angela Merkel înainte de a-și prelua funcția de ambasador la Beijing pe 24 august.

“Suntem profund întristați și șocați să aflăm de moartea subită a ambasadorului german în China”, – “Inimile noastre sunt alături de familia sa și de prietenii și colegii săi în acest moment.”

a declarat luni purtătorul de cuvânt al Ministerului German de Externe

Circumstanțele din jurul morții diplomatului nu au fost dezvăluite.

Hecker și-a preluat postul de al 14-lea ambasador german în China la sfârșitul lunii august. Înainte de numire, el a fost director al Departamentului de politică externă, securitate și politică de dezvoltare și a fost consilier al politicii externe al Merkel din 2017, a declarat ambasada de la Beijing pe contul său oficial.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu