Contrabandă cu țigări – Banda arestată în Italia

Poliția italiană a distrus o rețea internațională care introducea țigări în Italia din Europa de Est. Au fost sesizate 8 persoane, au fost confiscate mai multe camioane în valoare de aproape un milion de euro, care au fost folosite pentru comerț. Investigațiile au fost efectuate în cooperare cu poliția de la punctul de trecere a frontierei italo-austriace de la Thörl-Maglern (districtul Villach-Land) din Carintia, a informat joi poliția.

Inelul, care includea italieni, moldoveni și români, avea sediul în apropiere de orașul Padova, din nordul Italiei. Aici a fost confiscat material pentru ambalarea a peste 12 milioane de cutii de țigări. Pe piata, pachetele ar fi dus la venituri de 36 de milioane de euro. Învinuitului i-au fost confiscate numerar, smartphone-uri și 70 de numere de înmatriculare auto românești false.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu