Curtea Constituțională Federală introduce regula 2G-Plus-Plus

RKI a raportat sâmbătă 53.697 de noi infecții. Medicii de terapie intensivă se așteaptă la o creștere a bolilor corona la copii. Saxonia Inferioară înăsprește măsurile și elimină obligația de a frecventa școli înainte de vacanță.

Acestea sunt cele mai stricte reguli de acces din Germania: 2G-Plus-Plus. Senatul Curții Constituționale Federale cere tuturor celor care doresc să intre în clădirea instanței în ziua procesului, pe lângă dovada de recuperare sau de vaccinare, să „depună un test Corona „PCR” negativ ”, care trebuie să fie maxim. de acum 48 de ore. Cu o schemă 2G-Plus, un test rapid ar fi suficient pe lângă o persoană recuperată sau vaccinată.

2G-Plus-Plus se aplică vizitatorilor și jurnaliștilor, dar și tuturor celor implicați în proces, angajaților instanței și chiar justiției. Chiar și o vaccinare de rapel care a avut loc deja nu ar schimba nimic, așa cum se spune când este întrebat. De obicei, regulile 3G sau 2G se aplică în prezent în sălile de judecată, în funcție de stat și instanță. Faptul că judecătorii din Primul Senat consideră permise astfel de restricții severe de acces ar putea influența regulile pandemiei dincolo de instanță. Aceasta înseamnă că alte instanțe ar putea urma exemplul sau alte autorități și companii ar putea dori și ele să adopte acest regulament.

Un astfel de test costă cel puțin în jur de 60 de euro, pe care cel puțin vizitatorii normali ar trebui să le ducă singuri. În cazul unui test pozitiv, persoanele în cauză nu au voie de asemenea să participe la audiere. Principiul publicului se aplică și în cazul negocierilor Curții Constituționale.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu