DM anunta clientii sa duca spray-ul “Balea water Aqua” inapoi !

dm reamintește clienților ca spray-ul Balea – produsul poate provoca infecție

Drogheria dm cheama inapoi “Balea water spray Aqua” ca masura de precautie. Inspecțiile interne au arătat că produsul ar putea fi contaminat cu două tipuri de bacterii.

Acestea ar putea declanșa o infecție la consumatorii imun deprimați sau sensibili, a anunțat marți compania cu sediul în Karlsruhe.

Rechemare la dm: Două mărimi afectate

Sunt afectate toate cutiile de dimensiuni de 75 mililitri și 150 de mililitri, indiferent de data limită înainte sau de numărul de lot. Clienții pot aduce produsul înapoi la un magazin dm și pot primi rambursarea prețului de achiziție.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu