Haos școlar din cauza testelor corona

Bremen / Saxonia Inferioară – Testele rapide Corona ar trebui să aducă mai multă siguranță școlilor – dar adesea provoacă confuzie!

În prima săptămână după vacanta de toamnă, elevi din Saxonia Inferioară au fost nevoiți să se testeze în fiecare zi. Rezultatul a fost pozitiv de 2090 de ori în cinci zile. Cu toate acestea, o infecție reală a fost confirmată doar de 1233 de ori printr-un test PCR.

În 41,1% din cazuri rezultatul a fost fals pozitiv, adică a fost o alarmă falsă. Măsurată față de totalul de 2,3 milioane de teste rapide efectuate, rata este de 0,03 la sută.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu